Lenie van Leeuwen van der Horst

Nummer 5 Lijst 6

Mijn naam is Lenie van Leeuwen - van der Horst. Geboren in Haarlem, verder nog gewoond in Utrecht, IJsselstein en sinds 1974 woonachtig in Woerden. Getrouwd met Arie van Leeuwen, we hebben samen 3 kinderen en 4 kleinkinderen. Het grootste deel van mijn werkzame leven heb ik gewerkt bij het UWV als functioneel systeembeheerder. Op dit moment ben ik gepensioneerd. Mijn hobby's zijn, tekenen, schilderen, muziek en lezen. Ook los ik graag cryptogrammen op.

Op dit moment vertegenwoordig ik de lokale partij LijstvanderDoes in de Woerdense gemeenteraad. Lokale partijpolitiek gaat mij zeer aan het hart, omdat je hierdoor onafhankelijk van grote landelijke partijen een eigen koers kunt varen en hierdoor dicht bij de inwoners kunt blijven staan. Het leukste aan de politiek vind ik de gesprekken met de inwoners bijvoorbeeld als die op ons spreekuur komen, als we campagne voeren of als wij op werkbezoek zijn.

Het waterschap vind ik een belangrijk orgaan dat ervoor zorgt dat wij in Nederland droge voeten houden, en ook dat de funderingen van onze huizen door de juiste hoogte van het grondwater niet gaan rotten. Dit gaat de komende jaren door de klimaatproblemen alleen maar belangrijker worden!

Breng ook uw stem uit op 20 maart. Stem op Lijst 6!